Home » Savjeti, Trendovi » Modni prijedlozi za sam kraj zime: Tri trenda u jednom stylingu

Modni prijedlozi za sam kraj zime: Tri trenda u jednom stylingu

Veliki trend pliš, nastavlja se i u proljeće, a blazeri dobivaju novi look, u stilu devedesetih. Izrađeni su iz finih plišanih tkanina, širih su revera i duljine do bokova te bogati printom  zvjezdica. Uz njih se u dnevnoj varijanti kombiniraju kožne hlače i bijela košulja, a čitav styling zaokružuje torba piton uzorka i manjih dimenzija, dugog remena te srebrne pumps. Za večer se uz ovaj styling nosi sat sa srebrnim karikama, srebrni nakit – earcuffs i narukvice iz oksidiranog srebra.

Volite li više pencil suknje i odijela, inspirirajte se Max Marinim lookom iz lanjske kolekcije, a Topshop u svojoj ponudi ima blazer koji će udovoljiti i najprofinjenijem ukusu. Zahvaljujuć decentnom printu, spoju modernog i sofisticiranog, nenametljivom dizajnu i velikoj funkcionalnosti, ovaj blazer je primjeren za žene raznih dobi i lako se kombinira na više načina.

foto: instylelook.com, womanandhome.com, lookbook.nu

 

Posted by on Mar 7 . Filed under Savjeti, Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA