Home » Savjeti, Trendovi » Modni prijedlozi za sam kraj zime: Kaput i čizme ton u ton

Modni prijedlozi za sam kraj zime: Kaput i čizme ton u ton

Kaput i čizme, ton u ton, rado su viđena kombinacija na ulicama svjetskih metropola i izvrsno, elegantno rješenje u danima kad nemate puno volje i inspiracije za precizno dotjerivanje.

Outfit je to koji trenutno ostavlja dojam besprijekorne elegancije i plemenitosti. Monokromatska kombinacija toliko je upečatljiva i profinjena da od nje jednostavno ne može elegantnije, no važno je prilikom kombiniranja uvijek birati dva kvalitetna komada odjeće i dodataka.

Nekad je to kaput iz devine dlake ili čiste runske vune, divlje kože (velura) s pojasom iz istog materijala i čizme, čije sare završavaju malo iznad koljena ili najmanje do koljena, baš poput duljine kaputa, tako da je noga prekrivena.

To ostavlja chic, ladylike dojam i još uvijek djeluje zabavno i zanimljivo.
Posebno lijepo izgledaju kombinacije kaputa potpisa Isabel Marant “Fargo” i rastezljivih čizama Alexa Wagner “Domino”, oboje u khaki varijanti, kaputa Harris Wharf London i Givenchy “Pant” čizama, oboje pješčanog tona, no nisu zanemarive ni ekonomičnije kombinacije high street brandova.

foto: cocorosa.com, miamiamine.com, flickr, fabfashionfix.com, intheircloset.com

Posted by on Mar 3 . Filed under Savjeti, Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA