Home » Accessories, Savjeti, Trendovi » Sa pravim parom čizama, zagazite u proljeće

Sa pravim parom čizama, zagazite u proljeće

Oker, smeđe, sive, crne, s patent zatvaračem, na vezanje ili s ukrasnom dugmadi, sve čizme visine do koljena, uže forme koja prati liniju potkoljenice i s četvrtastom petom su IN. Paul Green nudi modele s dodatkom stretcha, Prada iz crvenkastosmeđe kože, s vezanjem, Red Valentino s vezanjem i patent zatvaračem, Maison Margiela sa srebrnom dugmadi. Svi ovi modeli odličlno pristaju uz mini suknje, maxi cardigane jakih i nautralnih tonova. Osobito dobro se slažu uz haljine duljine do koljena, cvjetnih uzoraka, u stilu sedamdesetih.

Lauren Remington ih voli u bijeloj boji (Soul Rockstud) Valentino Garavani i kombinira ih uz haljinu – ko[ulju i mini suknje. Mnoge streetstylerice vole ih u crvenoj boji, u kombinaciji s prozirnim maxi suknjama, a stilistica Ada Kokosar voli one sa špic vrhom i kombinira ih uz suknje midi dužine s patchworkom.

Čizme koje završavaju malo ispod koljena i imaju bademasti vrh, petu između pet i osam centimetara i to četvrtaste forme, vrlo su udobne i funkcionalne. pravi par ovih čizama daje udobnost, visinu i držanje, a pogodan je za kreiranje najrazličitijih stylinga.

foto: curatorsofstyle.com, elle.hr

Posted by on Mar 3 . Filed under Accessories, Savjeti, Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA