Home » Accessories, Savjeti, Trendovi » Sa pravim parom čizama, zagazite u proljeće

Sa pravim parom čizama, zagazite u proljeće

Oker, smeđe, sive, crne, s patent zatvaračem, na vezanje ili s ukrasnom dugmadi, sve čizme visine do koljena, uže forme koja prati liniju potkoljenice i s četvrtastom petom su IN. Paul Green nudi modele s dodatkom stretcha, Prada iz crvenkastosmeđe kože, s vezanjem, Red Valentino s vezanjem i patent zatvaračem, Maison Margiela sa srebrnom dugmadi. Svi ovi modeli odličlno pristaju uz mini suknje, maxi cardigane jakih i nautralnih tonova. Osobito dobro se slažu uz haljine duljine do koljena, cvjetnih uzoraka, u stilu sedamdesetih.

Lauren Remington ih voli u bijeloj boji (Soul Rockstud) Valentino Garavani i kombinira ih uz haljinu – ko[ulju i mini suknje. Mnoge streetstylerice vole ih u crvenoj boji, u kombinaciji s prozirnim maxi suknjama, a stilistica Ada Kokosar voli one sa špic vrhom i kombinira ih uz suknje midi dužine s patchworkom.

Čizme koje završavaju malo ispod koljena i imaju bademasti vrh, petu između pet i osam centimetara i to četvrtaste forme, vrlo su udobne i funkcionalne. pravi par ovih čizama daje udobnost, visinu i držanje, a pogodan je za kreiranje najrazličitijih stylinga.

foto: curatorsofstyle.com, elle.hr

Posted by on Mar 3 . Filed under Accessories, Savjeti, Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed

Najnovije

Bikini luxe

© 2020 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA