Home » Accessories, Savjeti, Trendovi » Modni prijedlozi za sam kraj zime: Uggs, za nekoliko modnih tema

Modni prijedlozi za sam kraj zime: Uggs, za nekoliko modnih tema

Volite li Uggs? Ništa ne pruža stopalima takvu udobnost, toplinu i zaštitu kao par čizama iz velura i krzna. Uggsice najčešće viđamo u nemaštovitim stylinzima pa smo istražili sve njihove mogućnosti prilagodbe.

Da outfit, uz Uggs, može biti itekako zanimljiv i cool, dokazuje kombinacija kombinezona, iz vune i kašmira, toplog oker tona, preko kojeg se nosi sivi ogrtač. Svemu se dodaje fedora šešir ljubičaste boje i torba s poklopcem, kombinacija tamnoplave i oker boje.

Uggs se dobro slažu i sa samt hlačama bijele boje, uz crveni pulover sa resicama i crnu krznenu jaknu. Svemu se dodaje crna torba s poklopcem i narukvice zlatnog tona.

Klasične Ugg čizme smeđeg tona mogu više nego što mislite, a nova verzija je poboljšana po pitanju otpornosti na vlagu i pogodna za kišne dane. Zahvaljujući visini čizme, pogodna je za kombiniranje uz hlače jer se nogavice kombinezona i jogging hlača mogu uvući u čizmu, a  bijele, široke, duge hlače, ležerno ju prekrivaju pa se čizme odlično stapaju s outfitom.

Uggs dobro funkcioniraju uz kratke suknje, ali nisu pogodne za suknje midi dužine. U slobodno vrijeme odlična su zamjena za biker boots i pritom su toplija varijanta.

Ako su vam od klasičnih Uggsica zanimljivije i ljepše čizme  s vezanjem i krznom,  wedge booties i booties s resicama, indijanskog stila, ponesite ih poput streetstylerice Veronike Heilbrunner, uz majicu s printom i prozirnu midi suknju cvjetnog uzorka.

foto: www.whowhatwear.co.uk, thefashiontag.com

Posted by on Mar 2 . Filed under Accessories, Savjeti, Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA