Home » Savjeti, Trendovi » Kožna jakna s Teddy krznom – odličan basic za početak proljeća

Kožna jakna s Teddy krznom – odličan basic za početak proljeća

Supercool, u biker looku, s jedne strane super mekog dodatka iz Teddy krzna, a s druge robusnog kroja i detalja, kožne jakne s krznom su udobne, funkcionalne, prilagodljive za kreiranje raznih stylinga. Iznosite ih još malo na prijelazu iz zime u proljeće, za hladnijih i promjenjivih dana.

Ispod njih nosite dolčevitu u kombinaciji s maxi haljinom paisley uzorka, a stylingu dodajte vrećastu torbu s nitnama, kožni remen s logo kopčom i gležnjače s decentnim nitnama,  niske pete. Nakit neka je pritom decentan i boho, poput naušnica srebrnog tona u obliku listića ili cvjetova, koji podsjećaju na uzorak s haljine.
Jaknu nosite raskopčanu čim malo otopli, kako bi se ispod nje vidio slojevit i maštovit boho styling, a ovaj look prikladan je za posao, druženje, ručak u društvu prijatelja i dragih osoba.

Jaknu iskoristite i za kreiranje večernjeg stylinga, za izlazak u klub i bar. Kombinirajte jeans sa zip detaljima u području nogavica, preko kojeg ponesite ponovno trendovsku, slojevitu kombinaciju, haljinu s pailletten i T shirt. Look osvježavaju modni detalji, poput brokat clutcha srebrne boje i lakiranih gležnjača te nakit srebrnog tona rock izričaja.

foto: richandroyal.eu, Efootwear.eu

Posted by on Mar 1 . Filed under Savjeti, Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA