Home » Savjeti, Trendovi » Devedesete u novoj izvedbi

Devedesete u novoj izvedbi

Devedesete su opet IN, a  koliko dobro poznajete ovo modno razdoblje i znate li prepoznati njegove elemente i tipične modele?

Crop topovi, crop dolčevite u kombinaciji sa zvonastim i pencil suknjama, bluze intenzivnih boja u kombinaciji s kratkim hlačicama, bijele čipkaste haljine Carmen kroja s volanima, off the shoulder forme i s crnim pojasevima, haljine iz šifona geometrijskih i cvjetnih uzoraka te njihovih kombinacija, žuto remenje s nitnama i karikama, bijele hlače i total white look, uz zlatne lance oko struka i perle…samo su dio stila devedesetih, koji se ponovno vraća na modnu pozornicu.

Nabavite li ovog proljeća kombinezon, jednobojni ili s uzorkom ( ispod kojeg proviruje grudnjak), uske bluze i šire kravate, jeans s vezom i bolero, hlače  s tregerima, uske haljine uzdužnog kopčanja i mreže svih oblika i boja, koje ljeti možete nositi same, preko bikinija, pokazat ćete da ste modno osviješteni i dobar poznavatelj stila devedesetih.

Ne zaboravite isprobati kako vam pristaju i kombinacije šarenog remenja i svilenih haljina, odijela širih nogavica i dvorednog kopčanja, blazeri s paspulima u jakim bojama, asimetrične suknje i mrežaste čarape, hlače op art uzorka uz topove i trakaste haljine.

Kao začin stylingu vraća se i konjski rep, po čitavoj dužini omotan ukrasnom vrpcom te  ruževi prirodnih i nude nijansi.

foto: harpersbazaar.com, grafic.com

Posted by on Feb 16 . Filed under Savjeti, Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA