Home » Inspiracija » Moj INSTA – Find: Racil Chalhoub

Moj INSTA – Find: Racil Chalhoub

Modno ime koje se teže izgovara i pamti, ali mu se zato kreacije pamte odlično je Racil Chalhoub.

Kada na svom Instagram profilu imate imena poput Leandra Medine, Roberta Benteler, Caroline Issa, mora da ste po nečemu vrlo posebni, bitni i zanimljivi u modnom svijetu, odnosno da imate prepoznatljiv dizajn, kojim rušite stereotipe. Moguće i da privatno poznajete spomenute dame, modne ikone. Rođena u Beirutu, odrasla u Parizu i s trenutnim prebivalištem u Londonu, Racil Chalhoub, čini pravu malu modnu revoluciju svojim smokinzima, koji pomiču granice.

Label je pokrenula pred dvije godine i već je prisutna u najpoznatijim online shopovima. Ona tvrdi da tuxedo, koji je u njenoj izvedbi doživio veliku preobrazbu jer za njegovu izradu koristi razne vrste luksuznih tkanina i dodaje mu neke svoje prepoznatljive elemente, može biti prikladan i za dan i za noć te nošen raspareno, uz druge odjevne predmete. Klasični smoking željela je učiniti nosivijim i popularnijim, otkriti sve njegove mogućnosti i varijante.

 

foto: Blog by Mademoiselle Jan, buro247.me, twitter.com

Posted by on Feb 15 . Filed under Inspiracija. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA