Home » Kozmetika, Savjeti, Slide » Preplanula i njegovana, tokom čitave godine

Preplanula i njegovana, tokom čitave godine

Sredstvo koje zadržava vlagu, hladi, daje laganu preplanulost? Zvuči kao univerzalni proizvod, a da li zaista ispunjava što obećava? Postoji i zove se spray za lice James Read.
Sastoji se od 96% ružine vodice i laganog sredstva za samotamnjenje. Koža njegovom upotrebom nije samo navlažena i osvježena, već i lagano preplanula. Može se upotrebljavati preko sredstva za njegu, ali i make upa, a  čak i vrlo blijedom tenu daje lijepu nijansu, koja ne djeluje neprirodno.

Ovaj prvi tanning proizvod “to go” može se primijeniti bez obzira imate li make up, bijelu majicu jer ne ostavlja tragove. Raspršuje se s udaljenosti 10 – 15 cm, na lice i vrat, stražnji dio vrata,a  može se upotrijebiti dvaput dnevno jer je vrlo lagan i daje nježnu preplanulost.
Prošao je razne testove, evo nekih karakteristika proizvoda:

bez obzira na ugodan miris koji se javlja na početku, s vremenom se razvije miris tipičan za kremu za samotamnjenje. Ravnomjerno se boja razvija tek kroz par dana, ali mu upotreba nije komplicirana, ne treba peeling, izbjeljivanje, pranje ruku nakon upotrebe, samo se poprska.

foto: bluemercury.com, sheerluxe.com

 

Posted by on Jan 17 . Filed under Kozmetika, Savjeti, Slide. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA