Home » Savjeti, Slide, Trendovi » Plavi ton koji opija

Plavi ton koji opija

Ljubitelji plave boje i njenih smirenih tonova, idućeg proljeća i ljeta, uživat će u smirenoj i opuštajućoj nijansi plave, Niagara, koja neodoljivo podsjeća na čuvene slapove, po kojima je i dobila ime.

Ova trend boja 2017, uz Greenery,  boji tako sve, od odjevnih predmeta do accessoirea, a toliko je svestrana da se slaže uz brojne druge nijanse i postaje poželjna u svakoj garderobi.
Altuzarra ju bira za svoje atraktivne komade piton tiska, inspirirane filmom Wild at Heart Davida Lyncha, a Carolina Herrera za večernje haljine, koje zbog ovog plavog tona, djeluju meko i lagano.

Iako je Niagara ton opisan kao denim ton, odnosno srednji ton plave boje jeansa, pojavljuje se na svim vrstama laganijih materijala za iduće toplo razdoblje. Čitav sjaj i ljepota ovog tona dolazi do izražaja na svilenim i pjenastim tkaninama, poput onih u modelima Emporio Armani i Alberta Ferretti.

Niagara ton posebno je dopadljiv na odjeći iz tila, potpisa Alberta Ferretti, Alexander McQueen, Marchesa i Zac Pozen, gdje dočarava slapove i svježinu vode, a accessoire, poput Miu lady torbice Miu Miu, ovog tona, djeluje osvježavajuće, nježno, plemenito i opojno u isto vrijeme, da ga jednostavno morate imati.

foto: fashionisres.com, tictail.com

Posted by on Jan 17 . Filed under Savjeti, Slide, Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA