Home » Savjeti, Trendovi » Inspiracija za najluđu noć: Maxi suknja iz tafta

Inspiracija za najluđu noć: Maxi suknja iz tafta

Za svečane prilike, poput dočeka Nove godine, nije potrebno zasipati se šljokicama i nakititi se poput božićnog drvca. Dovoljno je odabrati otmjene komade odjeće, koje ćete moći nositi i kasnije, u raznim prilikama, pa čak i tokom dana, za razne evente.
Jedan od takvih komada je glamurozna maxi suknja iz tafta, ugodne khaki boje, koja izvrsno izgleda uz bijelu strukiranu majicu i srebrne sandale (idealan look ako slavite u zatvorenom, grijanom prostoru). Kasia Smutniak i Olivia Palermo, obožavaju maxi suknje, nose ih u raznim prigodama i dokaz su da u istima možete istovremeno izgledati zanosno, sexy i elegantno, bez potrebe da otkrivate više kože.
Od modnih dodataka uz khaki suknju (npr Ashley Brooke) blagog metalic sjaja, čiji ton je idealan za svečanosti i slavlja, tu su filigranski nakit zlatnog tona, sat sa kožnim remenom i clutch iz baršuna sa mesing kopčom. Pripazite da je suknja bude duljine do gležnjeva, kako bi bila iskoristiva za razne prigode.

Volite li plavu boju, maxi suknju nekog plavog tona (za slavlje najbolje intenzivno plavog, azurnog tona) kombinirajte s topom iz šifona i pailetten, uz dodatak profinjenog, decentnog nakita.

foto: stylebistro.com, pinterest

Posted by on Dec 29 . Filed under Savjeti, Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA