Home » Trendovi » Krzna (umjetna) griju, maze i unose eleganciju u sve vaše modne kombinacije

Krzna (umjetna) griju, maze i unose eleganciju u sve vaše modne kombinacije

Jednom kao patchwork, iz čak tri vrste krzna i štofa, drugi put kao suknja, treći u formi torbice…ultramoderna krzna donose toplinu, mekoću, eleganciju i zabavu na ulice. Na njih se uvijek možete osloniti za vrlo hladnih dana, a privlačit će i poglede.

No, ne morate posegnuti za pravim krznom, na tržištu danas postoje izvrsne kopije koje teksturom i printom oponašaju prava. Dovoljan je tek jedan detalj iz krzna (poput torbice ili čak privjeska) koji će razigrati čitav styling i dati mu dodatne bodove za eleganciju i glamour.

Mnogi su dizajneri svoje kolekcije oplemenili upravo ovim plemenitim materijalom: Michael Kors ga predlaže cvjetnog uzorka, Jason Wu kremasto – crni uzorak, Tory Burch kolekcija ima krznene dodatke – pramenove, a Calvin Klein i Roksanda posežu za krznenim ovratnicima.
Krzno je ove sezone u velikom rasponu boja – od tonova račića do candy, a neki dizajneri, poput Marca de Vincenza, smještaju ga na potpuno neočekivana mjesta poput rukava i igraju se raznim debljinama krzna na jednom odjevnom predmetu.
Versace nudi usklađeni duo haljine i kaputa u boji, a DSquared2 je inspiriran Mongolijom.

foto: fashionisers.com

Posted by on Dec 26 . Filed under Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed

Najnovije

Bikini luxe

© 2020 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA