Home » Trendovi » Krzna (umjetna) griju, maze i unose eleganciju u sve vaše modne kombinacije

Krzna (umjetna) griju, maze i unose eleganciju u sve vaše modne kombinacije

Jednom kao patchwork, iz čak tri vrste krzna i štofa, drugi put kao suknja, treći u formi torbice…ultramoderna krzna donose toplinu, mekoću, eleganciju i zabavu na ulice. Na njih se uvijek možete osloniti za vrlo hladnih dana, a privlačit će i poglede.

No, ne morate posegnuti za pravim krznom, na tržištu danas postoje izvrsne kopije koje teksturom i printom oponašaju prava. Dovoljan je tek jedan detalj iz krzna (poput torbice ili čak privjeska) koji će razigrati čitav styling i dati mu dodatne bodove za eleganciju i glamour.

Mnogi su dizajneri svoje kolekcije oplemenili upravo ovim plemenitim materijalom: Michael Kors ga predlaže cvjetnog uzorka, Jason Wu kremasto – crni uzorak, Tory Burch kolekcija ima krznene dodatke – pramenove, a Calvin Klein i Roksanda posežu za krznenim ovratnicima.
Krzno je ove sezone u velikom rasponu boja – od tonova račića do candy, a neki dizajneri, poput Marca de Vincenza, smještaju ga na potpuno neočekivana mjesta poput rukava i igraju se raznim debljinama krzna na jednom odjevnom predmetu.
Versace nudi usklađeni duo haljine i kaputa u boji, a DSquared2 je inspiriran Mongolijom.

foto: fashionisers.com

Posted by on Dec 26 . Filed under Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA