Home » Savjeti, Trendovi » Dar sebi i(li) drugima: perfektan V pulover

Dar sebi i(li) drugima: perfektan V pulover

Svi volimo funkcionalne odjevne predmete, naročito kvalitetne basic komade, koje s lakoóm kombiniramo uz nešto zahtjevnije i posebnije. Na njih se uvijek možemo osloniti, ne podliježu trendovima pa ih možemo nositi iz sezone u sezonu, ako brinemo o njima.

Rado viđen gost u ormaru ili kao dar, pod borom, povodom blagana je udoban pulover, izrađen iz najfinijih vlakana. Odličan izbor je onaj neutralnih nijansi, koji je nosiv u raznim prilikama i V izreza.  Donosimo nekoliko savjeta, koji će vam olakšati izbor i otkriti sve njegove prednosti.

Kod V pulovera pripazite na koji način modelira siluetu, ne smije biti predubokog izreza niti preduge forme, najbolji je onaj s izrezom do petnaest centimetara, duljine do bokova.
Neka je uže forme, ali ne i preuzak. Samo oštar rub V izreza djeluje sexy, otmjeno, elegantno, a od pletiva za njegovu izradu najbolja su ona iz kašmira, koja ugodno griju i daju mu potrebnu plemenitost i mekoću.

foto: allude – cashmere.com, stylebriefs.com, wantherstyle.blogspot.hr

Posted by on Dec 23 . Filed under Savjeti, Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA