Home » Accessories » Duboka kao oluja

Duboka kao oluja

Beanie kapice ove hladne sezone duboke su poput snježne oluje, ali još uvijek sa modernim twistom i na visini zadatka. Nude se u širokoj paleti, od superslatkih u pastelnim tonovima, s uzorcima zvjezdica, smajlića, iz mješavina merino vune i akrila do luksuznih kapa iz debelog pletiva, potpisa Etro, Michael Kors, Missoni i drugi.
Ljubiteljice sporty stylea biraju one s natpisima “Strict” i “Girls” ili neutralnih tonova, a one punk izričaja sigurno će zavoljeti beanies potpisa Alexander Wang. Kod Fenty x Puma je sve gothic, a suprotnost su im kape zemljanih tonova Polo Ralph Lauren, s daškom elegancije. Ne propustite neke lijepe beanies potpisa Zadig & Voltaire, Public School, Banana Republic, Brunello Cucinelli, Coach 1941, Michael Kors Collection i Fausto Puglisi.

Beanie kape odlčične su za bad hair day i pomalo neprikladne ako ne želite pokvariti savršenu frizuru, ali su i dalje neodoljivi dodatak zimskom stylingu i izvrsna zaštita za velikih hladnoća. Toliko su zabavne ove sezone, namijenjene svim ukusima, da za nenošenje kape, više nema izgovora.

foto: fashionisers.com

Posted by on Dec 22 . Filed under Accessories. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA