Home » Savjeti, Trendovi » (Ne)obične kombinacije za ured

(Ne)obične kombinacije za ured

Kratke hlačice i mini suknje mogu u ured? Ne uvijek i ne svuda1 Jeans i divlji printevi mogu u ured? Ne svuda i ne uvijek!
Čini se nevjerojatnim, ali mnoge kombinacije spašavaju i oplemenjuju pussy bow bluze pa je dobro imati ih nekoliko u ormaru.

Pripazite na izbor odjeće, ako na vašem radnom mjestu nisu dozvoljeni kratki odjevni predmeti, a ukoliko je dozvoljen komad kraćih hlačica, neka to ipak bude onaj poput bermuda, uz koje birajte bluze u bijeloj boji ili nekom mliječnom, pastelnom tonu. Tako će čitava kombinacija djelovati elegantno, umjereno, a jedan od poželjnijih detalja na bluzi su volančići.
Ako je bluza izrađena iz svile, styling će djelovati još bolje i primjerenije. Uz ovaj styling odlično se slažu cipele s remenčićima, nižih potpetica.

Prekratkim hlačicama nije mjesto u uredu, bez obzira što imate dobru figuru, djeluju neozbiljno, neprimjereno i prezavodljivo. Na nekim radnim mjestima, poput onih vezanih uz dizajn, trgovinu odjećom, u modnim reedakcijama i sl. prolaze hlačice iz kvalitetnih materijala, odnosno finog štofa, koje možete kombinirati uz bluzu vrhnja tona i s mašnom. Prebacite preko bluze kraću jaknicu tamnožute boje i svemu dodajte Mary Janes pumps cipele s remenčićima. Ovaj styling primjeren je za mlađe, vitke žene, a žuta jakna odvraća pažnju s donjeg dijela tijela, čini sa hlačicama i bluzom primjereni sklad i zanimljivu, svježu kombinaciju. Neobičan kroj jaknice jake boje u ovom slučaju smiruju smeđe ili tamnoljubičaste hlačice, bluza s mašnom i puf rukavima.

Kratke suknje, posebno one duljine do bedara, nisu za ured, ali ako su zagasitih, zemljanih tonova i zvonastog kroja, pristaju uz bluze s mašnom cvjetnog uzorka (također neutralnih tonova).

Visoki ovratnik bluze pussy bow stila, svemu daje ozbiljnost, kao i tamnije, neutralne boje. Bluza brine za talijanski chic i najbolje izgleda ona, izrađena iz finog pamuka. Krupni cvjetni printevi bolej pristaju na plažu, ali volite li svoju haljinu krupnog printa, nosite ispod nje bijelu bluzu s bogatom mašnom ili šal ovratnika.
Jeans i posao? Ne ide svugdje, ali odaberete li sivi jeans i pussy bow bluzu, look postaje vrlo stylish. Prebacite preko bluze prslučić crne boje i dodajte srebrnosive pumps.

foto: dothehotpants.com, shotbygio.com, whowhatwear.com, stylishmods.com

Posted by on Dec 21 . Filed under Savjeti, Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA