Home » Inspiracija » Zabavite se uz MORE FUN Croatia!

Zabavite se uz MORE FUN Croatia!

MORE FUN Croatia je mladi hrvatski brand i mjesto ideja, koje su pretočene u odjevne predmete stvarane s ljubavlju. To je mali brand s velikim snovima.
Nastao je pod vodstvom dviju sestara, koje su dugo sanjale o zajedničkoj kreativnoj priči te su napokon odlučile da njihova modna bajka ugleda svjetlo dana.

Odjevni predmeti MORE FUN Croatia namijenjeni su svim djevojkama i ženama koje žele biti posebne, drugačije, u trendu, kojima je bitna kvaliteta materijala i izrade. Klijentice koje biraju MORE FUN Croatia različitih su uzrasta i svakodnevna inspiracija ovih dizajnerica.

U kolekciji J/Z 2016 možete pronaći haljinice, tunike i majice koje su nosive u dnevnim i večernjim varijantama. Za izradu odjevnih predmeta koriste se pamučne i viskozne tkanine, te se puno pažnje posvećuje kvalitetnoj izradi.

Omiljena misao MORE FUN Croatia je:
“Small things become great when they are done with love”

U suradnji sa whattafashion.com, MORE FUN Croatia organizirao je giveaway, za čitatelje i ljubitelje njihovog dizajna.

Da biste sudjelovali u giveawayu i osvojili preslatku haljinu, koju ćete moći nositi u raznim prigodama, trebate biti fan stranica i u prostor za komentare na fan stranici Whattafashion upisati komentar   zašto baš Vi trebate osvojiti haljinu. Najoriginalniji komentar osvaja haljinu!
Giveaway traje od 11. 12.  – 21. 12. 2016. u 20h.

Igrajte se s nama, želimo Vam puno sreće!

Posted by on Dec 15 . Filed under Inspiracija. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed

Najnovije

Bikini luxe

© 2020 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA