Home » Inspiracija » Zabavite se uz MORE FUN Croatia!

Zabavite se uz MORE FUN Croatia!

MORE FUN Croatia je mladi hrvatski brand i mjesto ideja, koje su pretočene u odjevne predmete stvarane s ljubavlju. To je mali brand s velikim snovima.
Nastao je pod vodstvom dviju sestara, koje su dugo sanjale o zajedničkoj kreativnoj priči te su napokon odlučile da njihova modna bajka ugleda svjetlo dana.

Odjevni predmeti MORE FUN Croatia namijenjeni su svim djevojkama i ženama koje žele biti posebne, drugačije, u trendu, kojima je bitna kvaliteta materijala i izrade. Klijentice koje biraju MORE FUN Croatia različitih su uzrasta i svakodnevna inspiracija ovih dizajnerica.

U kolekciji J/Z 2016 možete pronaći haljinice, tunike i majice koje su nosive u dnevnim i večernjim varijantama. Za izradu odjevnih predmeta koriste se pamučne i viskozne tkanine, te se puno pažnje posvećuje kvalitetnoj izradi.

Omiljena misao MORE FUN Croatia je:
“Small things become great when they are done with love”

U suradnji sa whattafashion.com, MORE FUN Croatia organizirao je giveaway, za čitatelje i ljubitelje njihovog dizajna.

Da biste sudjelovali u giveawayu i osvojili preslatku haljinu, koju ćete moći nositi u raznim prigodama, trebate biti fan stranica i u prostor za komentare na fan stranici Whattafashion upisati komentar   zašto baš Vi trebate osvojiti haljinu. Najoriginalniji komentar osvaja haljinu!
Giveaway traje od 11. 12.  – 21. 12. 2016. u 20h.

Igrajte se s nama, želimo Vam puno sreće!

Posted by on Dec 15 . Filed under Inspiracija. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA