Home » Inspiracija » Uz “Whisper of Nature” u blagdane!

Uz “Whisper of Nature” u blagdane!

Hrvatski brend „Whisper of Nature“ kroz svoje potpuno prirodne i ručno rađene proizvode, spaja ljepotu i namjeru. Kreirali su tri linije proizvoda koji potiču balans i sklad duha i tijela, privlače pozitivnu energiju u život i oplemenjuju životni prostor a to su prirodni mirisi, nakit i eko svijeće.

CELESTE miris je linija prirodnih mirisnih čunjića i tamjana od biljaka, eteričnih ulja i drugih prirodnih sastojaka, napravljenih po drevnoj recepturi. Mirisi  stvaraju ugodnu atmosferu, uklanjaju neugodne mirise i privlače pozitivnu energiju u Vaš prostor.

SPIRIT nakit je linija nakita od rudrakše i poludragog kamenja na svili, srebru i zlatu, što mu daje kvalitetu i trajnost. Egzotično zrno rudrakše ima snažan pozitivan utjecaj na naš duh i tijelo – harmonizira, umiruje um, uklanja napetost i negativne emocije te budi osjećaj sreće i pozitivnosti. Kristali su također dobro poznati po svom blagotvornom djelovanju. Ovisno o kombinaciji kristala i rudrakše, svaki komad ima drugačiju namjeru – za sreću, energiju, ljubav, uspjeh…

Spark of LIGHT je linija unikatnih i maštovitih svijeća od ekološkog pročišćenog parafinskog voska, pamučnog fitilja i eko boja. Linija uključuje jedinstvene ukrasne uragan svijeće s pozitivnim afirmacijama, svijeće po elementima i prigodne svijeće.

U suradnji sa whattafashion.com, „Whiser of Nature“ je za Vas, drage čitatelje i klijente pripremio giveaway u kojemu možete osvojiti:

-svijeća
-mirisni čunjići
-narukvica

Da biste sudjelovali, potrebno je likeati obje Fb stranice: Whatta-Fashion-Fashion-and-Lifestyle-portal Whisper of Nature te odgovoriti na nagradno pitanje (ispod linka na ovaj članak, koji se nalazi na facebook fan stranici WhattaFashion:

Kako se zove nova kolekcija svijeća inspirirana poznatim svjetskim destinacijama?

Giveaway traje od 3. 12. do 13. 12. 2016. u 20 h. Dobitnik će biti odabran slučajnim odabirom.
Želimo Vam puno sreće u osvajanju ove lijepe nagrade!

Posted by on Dec 10 . Filed under Inspiracija. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA