Home » Inspiracija » Poznati Splićani stigli na otvorenje Buba Bu showrooma

Poznati Splićani stigli na otvorenje Buba Bu showrooma

Dizajnerica Gorana Milaković prepoznatljiva po ženstvenim kreacijama s dozom razigranosti, proteklog četvrtka otvorila je u Splitu showroom svojeg brenda Buba Bu design. Brend osnovan 2015. godine u kratkom roku prepoznale su Splićanke koje cijene unikatnost i kvalitetnu izradu. Decentni odjevni komadi pročišćenih linija, volani i točkice, koje su inače zaštitni znak brenda, dio su ponude novootvorenog showrooma smještenog u Ulici kralja Zvonimira 101 u Splitu. Minimalistički interijer upotpunjen zlatnim detaljima prati estetiku brenda, a svidio se poznatim Splićanima i brojnim prijateljima brenda.

Neda Makjanić Kunić, Monika Sablić, Marija i Jurica Pirić, Ana Kujundžić, Sandra Ledenko i Renata Lovrinčević Buljan, samo su neki, koji su stigli na proslavu otvorenja.
“Veselim se što će moje kreacije klijenticama odsad biti lakše dostupne. Dugo sam tražila odgovarajući prostor i napokon ostvarila svoj san. Hvala svima koji su me došli podržati, posebice iskusnijim kolegama”, izjavila je dizajnerica.
Uz navedeni asortiman svi zainteresirani moći će u showroomu razgledati i novu kolekciju kreiranu za blagdansko razdoblje.
Fotografije: Sonja Dvornik

Posted by on Dec 10 . Filed under Inspiracija. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA