Home » Inspiracija » Inspiracija: Krzneni “Shearling” prsluk

Inspiracija: Krzneni “Shearling” prsluk

Ponekad je sasvim dovoljno odabrati jedan sezonski komad, multifunkcionalan, a da se u njega potpuno zaljubite i ne izlazite iz njega. Krzno je jedan od takvih komada, a kad dolazi u formi prsluka, djeluje kao izvrstan stylish detalj, kojemu ne treba skupa garderoba. U bijeloj varijanti, odnosno iz janjeće kože (lažno krzno) djelovat će jednako elegantno kao i pravo, a u slučaju da dolazi s kraćim rukavima ili širokim reverima, poslužit će kao jakna. Ispod njega možete nositi zaista svašta, pustiti mašti na volju, a želite li oponašati trendy stylinge sedamdesetih, kombinirajte ga s bluzama i majicama grafičkih printeva, uvučenima u suknju sivkastog tona, vezanu u struku i bogatog plissea (uvučena ispod pasice čini vitku siluetu).

Suknja neka je maxi duljine ili barem do polovice listova, ultraženstvena, široka, plisirana, a za njenu izvedbu najbolja je mješavina poliester – lycra. Dodajte stylingu kapicu sivog tona, tople rukavice (duže) i nešto nakita zlatnog tona. Torbica neka bude u stilu sedamdesetih, po mogućnosti trobojna, dugog lanca/remena, uz koju će najbolje pristajati pumps sa remenčićima.

foto: pinterest, closetfullofclothes.com, scoop.it

Posted by on Dec 9 . Filed under Inspiracija. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA