Home » Savjeti, Trendovi » Svi tonovi žute, za vedriji dan

Svi tonovi žute, za vedriji dan

Ljeti je lako zadržati zavidnu dozu serotonina, a s njim i dobro raspoloženje, ali što učiniti u jesen i zimu, za hladnih, tmurnih dana, u kojima nedostaje topline, sunca, dobrog raspoloženja?

Tada ste prisiljeni kreirati “vlastito Sunce”. U pomoć pristižu citrusni tonovi, ravno sa modnih pista, a uz njih je, baš kao i lanjske hladne sezone, popularan i sunčani ton žute te vrlo zanimljiva i sve prihvaćenija mustard nijansa.

Svi tonovi žute obojili su i prigodni accessoire, a osim u kombinaciji s drugim bojama, unutar zabavnog patchworka, stižu i samostalno, u četvrtastim formama, poput modela u Diorovog i Chanelovog potpisa.

U domu žuta unosi vedrinu, živost, energiju u prostor pa je već pogled na jedan zid u ovoj boji dovoljan da živnete. Birate li nešto od dodataka u žutoj boji, poput jastuka, pokrivača, lampe, najljepšu će kompoziciju stvarati sa zemljanim, sivim tonovima i razbuditi neutralnu bijelu.

foto: fashionisers.com, fashionunited.com, eclipseblinds.co.uk, dianafergusonjewelry

Posted by on Dec 8 . Filed under Savjeti, Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA