Home » Savjeti, Trendovi » Inspiracija: Plava biker jakna

Inspiracija: Plava biker jakna

Biker jakna nije više (samo) crna. Dostupna je i u petrol, cobalt, riverside i tamnoplavim  nijansama. Ako u svom vlasništvu još uvijek nemate ovaj fantastični, svestrani i vrlo popularan kožni komad, YSL, Acne, Iro potpisa, ne tugujte, on dolazi u izvedbama iz cjenovno puno povoljnijih materijala.
Iste modele možete nabaviti u trgovinama high street ponude, a nositi ih možete u raznim prigodama i od jutra do večeri. Cool i prigodno za ručak, djelovat će u kombinaciji sa svilenim topom,  hlačama iz melange pletiva, uz pumps visokih peta i dodatkom srebrnog nakita s karikama ili sata iz čelika. Zabavni faktor stylinga pojačava crna torbica iz divlje kože sa čipkastim aplikacijama.

Plavu jaknu, supermodernog riverside tona možete kombinirati i uz bluzu pussy bow geometrijskog ili piton uzorka,a  kako bi cijeli styling djelovao profinjeno, birajte tople štof hlače na crtu, širokih nogavica. Svoju plavu “bikericu” možete nositi i u klub, za večernji izlazak, a umjesto uz haljinu, kombinirajte ju uz hlače psihodeličnog uzorka. Ako ste odvažni i hrabro se nosite s nižim temperaturama, uz kratke hlačice zaigranog printa. Svemu dodajte bijeli top i nešto nakita iz posrebrenog bakra sa kristalićima te krupni prsten s dodatkom labradorita.

Ovaj i sličan “eighties inspired” styling pojačat će čizme ili gležnjače na petu, čipkastog ili cut out uzorka, na vezanje i četvrtasta torbica, a najbolje će (kao kontrast) poslužiti ona neon žutog tona.

Plavi tonovi jakne biker stila, slažu se s raznim odjevnim predmetima i kombinacijama, a zahvaljujuć umjerenijim nijansama (za razliku od grube crne) djeluju ležernije i zrače mladenačkim šarmom.

Inspiraciju za dnevne stylinge potražite na priloženim fotografijama.

foto: pinterest, simphonyofsilk, frenchystyle.com, withorwithoutshoes, simonamar.com

Posted by on Dec 7 . Filed under Savjeti, Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA