Home » Savjeti, Trendovi » Inspiracija: Plava biker jakna

Inspiracija: Plava biker jakna

Biker jakna nije više (samo) crna. Dostupna je i u petrol, cobalt, riverside i tamnoplavim  nijansama. Ako u svom vlasništvu još uvijek nemate ovaj fantastični, svestrani i vrlo popularan kožni komad, YSL, Acne, Iro potpisa, ne tugujte, on dolazi u izvedbama iz cjenovno puno povoljnijih materijala.
Iste modele možete nabaviti u trgovinama high street ponude, a nositi ih možete u raznim prigodama i od jutra do večeri. Cool i prigodno za ručak, djelovat će u kombinaciji sa svilenim topom,  hlačama iz melange pletiva, uz pumps visokih peta i dodatkom srebrnog nakita s karikama ili sata iz čelika. Zabavni faktor stylinga pojačava crna torbica iz divlje kože sa čipkastim aplikacijama.

Plavu jaknu, supermodernog riverside tona možete kombinirati i uz bluzu pussy bow geometrijskog ili piton uzorka,a  kako bi cijeli styling djelovao profinjeno, birajte tople štof hlače na crtu, širokih nogavica. Svoju plavu “bikericu” možete nositi i u klub, za večernji izlazak, a umjesto uz haljinu, kombinirajte ju uz hlače psihodeličnog uzorka. Ako ste odvažni i hrabro se nosite s nižim temperaturama, uz kratke hlačice zaigranog printa. Svemu dodajte bijeli top i nešto nakita iz posrebrenog bakra sa kristalićima te krupni prsten s dodatkom labradorita.

Ovaj i sličan “eighties inspired” styling pojačat će čizme ili gležnjače na petu, čipkastog ili cut out uzorka, na vezanje i četvrtasta torbica, a najbolje će (kao kontrast) poslužiti ona neon žutog tona.

Plavi tonovi jakne biker stila, slažu se s raznim odjevnim predmetima i kombinacijama, a zahvaljujuć umjerenijim nijansama (za razliku od grube crne) djeluju ležernije i zrače mladenačkim šarmom.

Inspiraciju za dnevne stylinge potražite na priloženim fotografijama.

foto: pinterest, simphonyofsilk, frenchystyle.com, withorwithoutshoes, simonamar.com

Posted by on Dec 7 . Filed under Savjeti, Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed

Najnovije

Bikini luxe

© 2020 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA