Home » Savjeti, Trendovi » Vikend izlet

Vikend izlet

Mnogim je ženama pravo umijeće, sa što manje stvari otputovati na dva dana ili preko vikenda. Jeste li među tim sretnicama, koje pametnim izborom odjevnih predmeta i accessoirea ostvaruju sjajan učinak? Za sve koje se još nisu izvježbale oko ovakvog pakiranja, par korisnih savjeta i ideja.

Za putovanje su najprikladnije hlače chinos, koje su puno udobnije od jeansa, a vrlo lijepo djeluju na niske cipele mokasina stila, kao i na tamne gležnjače s petom i visoke gumene čizme, u slučaju kiše. Ponesete li oversize pulover i parku zelenog tona, te u istoj odjeći putujete, uštedili ste prostor unutar manje torbe ili ruksaka. Naime, u isti spremite sve bitne potrepštine za njegu, obavezne guste, tople čarape te ubacite i svilenkastu ili plišanu modernu haljinu, koja će dobro doći u slučaju večernjeg izlaska. Ove sezone takva se haljina kombinira s puno kontrasta u materijalima i teksturama, uz parku, gležnjače i čizme, različitih stilova pa čak i uz one robusnije, od gume i gumenog đona.

foto: pinterest, elanexparte.com

Posted by on Dec 7 . Filed under Savjeti, Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA