Home » Savjeti, Trendovi » Inspiracija: “Viktorijanske” bluze

Inspiracija: “Viktorijanske” bluze

Tipičnu “viktorijansku” bluzu odlikuje bijela boja, plisirani žabo i bogato orukavlje, voluminozni ovratnik, često i zvonasti rukavi ili produžene manđete, a nosiva je u klasičnoj i stylish maniri.
U kombinaciji s uskim tamnoplavim i crnim jeansom, istovremeno djeluje ležerno i uzbudljivo. U prvi plan u takvoj kombinaciji ističe vitke noge, a ispod nje nosi se donje rublje nude tona, kako bi bluza zadržala otmjenost i classy karakter.
Preko nje nosi se cape ili caban jakna duplog kopčanja.

Uz bluzu viktorijanskog stila, pristajat će i crni široki remen sa srebrnom logo kopčom, kao i čizme kroko uzorka na vezanje i s kopčanjem sa strane te nešto nakita, dugih lanaca i medaljona.
Ne zaboravite na crno – bijele rukavice koje će čitavom stylingu dati još više stila.

Viktorijanska bluza je odličan komad za kreiranje večernjih outfita, pogodna je za kazalište, posjet izložbi i sl. prigode.
Odlična je alternativa haljini, a u tom slučaju kombinira se sa smokingom. Kao highlights služe naušnice i sat sa briljantima, ali bez dodatka ogrlice.
Styling koji sadrži ovaj tip bluze traži posebnije cipele, najbolje će pristajati one iz pliša i visoke pete, s kopčom. Najbolje se uz nju slažu jaknice do struka sa širokim reverima i hlače iz kašmira, širih nogavica. U streetstyle varijanti lijepo izgleda nošena ispod crne maxi haljine dubokog dekolte izreza, uz dodatak profinjenih modnih dodataka s lancem.

foto: refinery.com, pinterest

Posted by on Dec 2 . Filed under Savjeti, Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA