Home » Inspiracija, Marla » “Building Confidence” by Marla, kolekcija koja podsjeća na snagu žene

“Building Confidence” by Marla, kolekcija koja podsjeća na snagu žene

Mjeseci, a ne sati, strpljivog ručnog rada, bili su potrebni da iz filigranskih vlakana najfinijeg konca za šivanje, nastanu čudesni prepleti mreža, koji su postali detalj i dio unikatnih kreacija, nove Marla kolekcije za jesen/zimu 2016/17.

Autorica pod geslom “Building Confidence”, koji je ujedno i naziv samog editorijala i kolekcije, poručuje kako se samopouzdanje i povjerenje, grade upravo na način kao i njene mreže, strpljivim, dugotrajnim i marljivim radom na sebi a formama ovih detalja, često asimetričnih, naglašava samosvijest i slobodni duh, toliko potrebne, da svoj omiljeni odjevni predmet s utaknutom dušom, sigurno i puni samopouzdanja  ponesemo u društvo, na ulice i ovladamo atmosferom u kojoj boravimo.

Mreže su tako postale neizostavni eye catcher, koji umjesto cipela i ostalih modnih dodataka lovi poglede i zadržava ih na samim kreacijama, koje su ove sezone nadahnute osamdesetima, prostrane, ležerne, udobne, u formi jumpsuita, oversized pulovera i suknji s naborima ali i vunenih jaknica, tunika i mekih slip haljina, za razne dnevne i večernje prigode. Marla tako svojom nosivom i edgy kolekcijom spaja nekoliko ovosezonskih trendova: forme i detalje osamdesetih, pliš i mreže, u vlastitoj stilskoj interpretaciji.

Autorska i art kolekcija “Building Confidence” podsjetit će svaku ženu na njenu unutrašnju snagu i snagu volje, elemente koje nipošto ne smije zanemariti u svojoj svakodnevici, kako bi samouvjereno kročila kroz život, hrabro pratila njegove ritmove i jasno izražavala svoje ideje i stavove.
Kolekcija, koja nije strogo sezonska već autorska i art, nadopunjavat će se novim komadima tokom prosinca, prigodnima za domjenke, blagdanske večere i izlaske, a ljubitelji ovog hrvatskog branda moći će ih  odabrati i naručiti na službenoj Marla stranici.

Design & styling: Marla; Nives Stepinac Grgurić
Fotografija: R. Grgurić
Model: Doris Šebestijan
MUA: Adrijana Stojanović, Salon za sunčanje i parfumerija Master

Posted by on Dec 2 . Filed under Inspiracija, Marla. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA