Home » Inspiracija » Ugodan ambijent i omiljena destinacija zaljubljenika u talijansku kuhinju – Pizza Bar

Ugodan ambijent i omiljena destinacija zaljubljenika u talijansku kuhinju – Pizza Bar

Lijep, ugodan ambijent PIZZA BARa, omiljenog mjesta susreta i druženja, destinacija svih zaljubljenika u talijansku kuhinju, nalazi se u Zagrebu, na Selskoj cesti 90b.

S obzirom da su ljubitelji pizze i tjestenine u Hrvatskoj razvili izuzetno istančan ukus, za ove gastronomske delicije, Pizza Bar u svojoj pripremi koristi isključivo prvoklasne namirnice, kako bi zadovoljio sve zahtjevniju klijentelu. Tako gostima nude najbolja jela u gradu, uvijek svježe pripremljena, brzu i pouzdanu uslugu i garantiraju zadovoljstvo.

Sve pizze izrađuju se od posebne vrste talijanskog brašna Caputo, namijenjenog isključivo za izradu pizza. Riječ je o sitno mljevenom brašnu, kojeg koriste najbolje pizzerije u Italiji, ali i ostatku svijeta. Poseban okus pizzi daju prvoklasna mozzarela Sabelli i bivolja mozzarela, premium šunka te nadaleko poznati pršut San Daniele. Kako bi svojim gostima uvijek nudili svježe i kvalitetne namirnice, pošiljka s odabranim namirnicama pristiže u PIZZA BAR dva puta tjedno iz Italije, odakle također dolazi i Gianni Canalono, trostruki svjetski prvak u izradi pizze, koji je svoje kulinarsko znanje prenio na osoblje restorana i osmislio menu, koji udovoljava svakom ukusu.

PIZZA BAR je u suradnji sa whattafashion.com za sve čitatelje, fanove, priredio giveaway u kojemu možete osvojiti poklon bon, vrijednosti 150 kn, koji možete iskoristiti da biste počastili svoje prijatelje, rođake i sl.

Pizza-bar

Whatta-Fashion-Fashion-and-Lifestyle-portal

Volimo vašu kreativnost pa smo kao nagradno pitanje osmislili da u prostor za komentare na Whatta-Fashion-Fashion-and-Lifestyle-portal ispod linka na ovaj članak, upišete slogan za PIZZA BAR ( sami osmislite tekst). Najzanimljiviji slogan nagradit ćemo poklon bonom.
Izvlačenje dobitnika je 5. 12. 2016. u 20 h.

Sretno!

 

Posted by on Dec 2 . Filed under Inspiracija. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA