Home » Inspiracija, Savjeti » Kao iz crtića: Puloveri za ljubitelje životinja

Kao iz crtića: Puloveri za ljubitelje životinja

Netko voli psiće a netko mačke. Netko ovčice i konje, a netko lisice i sove. Kako god, ljubitelji životinja to vole i pokazati, a gdje drugdje nego na prednjici odjevnih predmeta i to u području srca. Tako likovi njihovih omiljenih životinja krase tople pulovere, neovisno o trendovima, a oni u hladnoj sezoni postaju nove bluze. Dekorativni su i vrlo ženstveni, a možete ih nabaviti kod raznih proizvođača putem web shoppinga ili potražiti cijenom povoljnije modele, iz prethodnih kolekcija, po outlet shopovima. Sasvim je svejedno iz koje sezone dizajnera dolaze jer puloveri s motivom životinja nemaju trendovska ograničenja.

Jednom se ovi puloveri nose uz jeans, drugi put uz zvonastu ili plisiranu suknju, a vrlo često su gost u uredima.

Kombinirate li tako pulover pješčanog tona, sa motivom leoparda, birajte onaj užeg kroja, kojemu će lijepo pristajati pencil suknja iz smećkastog štofa. Utaknite ga u suknju, a radi kontrasta i naglašavanja gornjeg i donjeg dijela, kako ovaj set ne bi nalikovao cjevastoj haljini, ali i da biste naglasili lijepu figuru, na pojas našijte prljavoružičastu vrpcu kao kontrast (u širini pojasa) ili nabavite remen rozog tona, koji nosite u području struka. Svemu dodajte profinjene modne dodatke poput nude pumps i malog clutcha i nude torbice sa zlatnom kopčom i dugog užeg remena.

Donosimo nekoliko street style fotografija s puloverima animal uzorka, koji mogu poslužiti kao dobra inspiracija za kreiranje dnevnog stylinga.

foto: pinterest, popsugar, fashionlovechild

Posted by on Dec 2 . Filed under Inspiracija, Savjeti. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA