Home » Savjeti, Trendovi » Jahaće hlače su izvrstan basic u modnim igrama

Jahaće hlače su izvrstan basic u modnim igrama

Ravnih nogavica i s dugmadi na donjem dijelu nogavice, često s kožnim aplikacijama – jahaće hlače nisu samo za ljubitelej konja i sporta uz koji se vežu već mogu biti izvrstan komad odjeće za svakodnevne aktivnosti.

Mogu djelovati ležerno uz meke pulovere i cardigane, parke ali uz mantil i čizme trebaju biti u kontrastu kako čitav look ne bi djelovao pretrpano i napadno, ali i da bi bio dovoljno zanimljiv.

Donosimo ideje za par stylinga, koji će se sigurno svidjeti modnim sladokuscima:

Tamnoplava najlon – parka s kapuljačom i krznom, jahaće hlače iz debljeg pletiva i mini suknja povrh njih, uz duge rukavice i čizme visokih sara s rubom konjak nijanse. Uz styling pristaje nagužvana torba s pletenom ručkom.

Jahaće hlače djeluju i kao savršeni klasik pa su tako idealne za kreiranje najrazličitijih stylinga. Pomoću njih može se kreirati i country lady styling a luksuzne komade odjeće čine nosivima tokom cijelog dana. Umjesto jahaćih hlača možete nositi pencil suknju, koja im je dobra alternativa, posebno kod business stylinga.  Pripazite na izbor boja, najbolje je birati crnu, krem, konjak nijansu.
Business look potenciraju Burberry uzorak i Reverso sat.

Uz jahaće hlače sjajno pristaju bluze, posebno one s mašnom (pussy bow) a styling zaokružuju kožne rukavice i visoke čizme s detaljem u konjak nijansi.  Od modnih dodataka možete dodati sunčane naočale pilot stila i ukrasni broš s iglom i lančićima.

foto: pinterest

Posted by on Dec 1 . Filed under Savjeti, Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA