Home » Accessories, Savjeti, Trendovi » Koji je Vaš omiljeni komad iz pliša?

Koji je Vaš omiljeni komad iz pliša?

Tkanine i pletiva šišanog flora, odnosno plišani materijali, izuzetno su popularni ove hladne sezone u cijelom svijetu a dolaze oblikovani u različite odjevne predmete i modne dodatke. Ovaj trend dotakao je i muške kolekcije pa je tako njime bogata ona Balmainovog potpisa.

Za hladnih dana nema ljepše ugodnosti i topline od samta i pliša, a ako su k tome, odjevni predmeti zemljanih i khaki tonova, uz njih je lako složiti zanimljiv i vrlo nosiv styling.
Takve modne kombinacije osvježava  svega “par kapi” življeg tona.
Tako će košulja curry tona, lijepo pristajati uz čokoladnosmeđe hlače šire forme, na vezanje, stila 70 -ih, uz prsluk obrubljen krznom iz janjeće kože, a čitava kombinacija pogodna je i za ured.

Uz skalu curry – čokoladnosmeđa – drap, lijepo pristaje torba iz bijele kože sa zlatnom kopčom i ankle boots na petu, s platformom, iz divlje kože te naočale s okvirima iz roga. Dodate li svemu i malo crvene, odnosno narukvicu crvenkastorozih karika s poludragim kamenom, dobili ste primamljivu, modernu i vrlo chic kombinaciju.

Maslinastozeleni ili khaki blazer s crnim reverima, traži šarene bluze cvjetnih uzoraka koje su izvrstan prilog suknjama stila 70-ih. Posebno lijepo i elegantno takve bluze izgledaju u svilenoj varijanti.
Suknja neka je pritom zvonastog kroja, iz vunene mješavine, sa nekim sexy detaljem i uzorka rombova. Uz takav styling lijepo pristaju čizme s resama u više tonova ( narančasto/ciglasto/crno/oker/beige) a od dodataka, najbolje je birati torbicu kružnog ili ovalnog oblika sa zlatnom kopčom i dugim remenom (opet u stilu 70 -ih) te nešto nakita zlatnog tona.

Jeste li već isprobali plišanu suknju midi duljine? Izvrsno se ovakav model slaže sa tamnim kaputima s dodatkom raskošnog, maxi krzna a za svečane prigode i blagdane, lijepo se slažu metalic bluze pow bow stila i maxi crne suknje iz pliša, s dodatkom krupnijeg remenja.

foto: fashionisers.com, Unique Women Fashion

Posted by on Dec 1 . Filed under Accessories, Savjeti, Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA