Home » Savjeti, Trendovi » Umjetnost na vašoj figuri

Umjetnost na vašoj figuri

Moda se ponavlja, odnosno trendovi se ponavljaju, svakih nekoliko sezona a nekad se desi da proljetno – ljetni trend živi i dalje, kroz narednu, hladniju sezonu.

Isplati se zato investirati uvijek u dobre i kvalitetne, funkcionalne i statement komade odjeće i accessoirea, koje po potrebi, uvijek možete izvaditi iz ormara. Trend koji je ovog proljeća i ljeta stigao bez buke svakako je op art uzorak, koji cijene istinske zaljubljenice u modu, dizajn i grafičke interakcije.

Tako je ovog ljeta na scenu stupio op art apstraktnih printeva, koji podsjećaju  na radove umjetnika Victora Vasarelyja (1906-1997) odnosno na rastere ali koriste krivulje kao osnovni element i ponegdje ih kombiniraju sa rombovima. Ove jeseni dizajneri nude novi izričaj, koji kanalizira futuristički ugođaj u jakim kontrastima žute i crne, pink i crne, crvene, ljubičaste i crne, smještajući ih na odjevne predmete jednostavnih linija, s tek ponekim pomaknutim detaljem, poput asimetrije, mixa materijala različitih uzoraka, produženih manđeta.

Ljubitelje printeva i grafičkih motiva, ove sezone razveselit će spoj alt roze i crne u kreaciji Alexandera Wanga, kao i susreti printa krivulja s volanima. Za sve koji vole grafički print od glave do pete, svojim kreacijama inspirira Versace a jednostavne linije zvonastih formi haljina oživljavaju psihodelični printevi u više boja, Issey Miyakea.

Ne zaboravimo ni animal printeve, koji oponašajući zov divljine, silaze na kombinezone i plišane setove, jakne i ogrtače.

Na modnoj je sceni ove hladne sezone vrlo zabavno. Uz sve spomenute trendy printeve, za vječne djevojčice stiže patchwork, točkastog, polka dot printa, različitih dimenzija.

foto: fashionisers.com, stylish – lady.ru, pinterest

Posted by on Nov 25 . Filed under Savjeti, Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA