Home » Savjeti, Trendovi » Grublja tekstura i nježna boja, za omiljeni zimski pulover

Grublja tekstura i nježna boja, za omiljeni zimski pulover

Pored zagasitih i tamnih nijansi, koje se obično, čim dođu hladniji dani, biraju za izlazak na ulice, posao i večernje prigode, ušuljala se jedna meka i nježna, poput najfinije slastice.

U boji sladoleda ili macaronsa stiže tako ove sezone pulover, koji zaljubljenice u modu i trendove, kombiniraju najčešće uz tamnocrvenu i bordo nijansu ali i svakodnevni tamniji jeans, crno, sivo i bijelo. Neke mu dodaju i dašak romantike, noseći ispod njega delikatnu čipku ili bluzu s vezom i bordurom, koja  proviruje ispod njegovog donjeg ruba, djelujući tako poput mini suknje. U kombinaciji s bijelom suknjom, posebno prozračnom i plisiranom, rozi pulover djeluje nedužno i proljetno, a uz used jeans u bijeloj boji i tenisice, casual i zaigrano.

Rozi pulover je prava zimska poslastica, usred tmurnih dana i zimske monotonije a odaberete li neki s rol kragnom ili poludolčevitom, s dodatkom kašmira, njegovat će vašu kožu i odlično grijati i za vrlo hladnih dana.

foto: pinterest

Posted by on Nov 22 . Filed under Savjeti, Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA