Home » Savjeti, Slide, Trendovi » Nosi se bio moda!

Nosi se bio moda!

Philomena Zanetti, Luxaa, Lanius…jeste li već čuli za ova modna imena?

Julia Leifert svoj je label Philomena Zanetti osnovala 2014. s idejom održive mode i bio sirovina stoga su materijali korišteni u kolekcijama označeni sa GOTS (Global Organic Textile Standard) i dolaze iz Europe.
Cijene odjevnih predmeta kreću se od 200 – 500 EUR a kolekcije obuhvaćaju modele jednostavnih geometrijskih formi, često proširenih (oversized) u pastelnim i neutralnim tonovima, koji se zbog basic karaktera lako kombiniraju uz ostatak garderobe.

Zadnji Lookbook, za hladno razdoblje snimila je Rebecca Munro, pozirajući ANNY CK. Hairstyle i makeup su rad beauty artista Katharine Handel.

Pored Philomene Zanetti, sve su popularnija imena Luxaa i Lanius. Iza Luxee stoji Anne Trautwein, inspirirana recikliranjem i brigom za okoliš, socijalnim radom. Njene kolekcije također sadrže modele jednostavnih formi, uglavnom sivkastih i plavih tonova a od materijala najzastupljeniji su flanel i bio – pamučni popelin.

Proizvodi koje nudi Luxaa izrađeni su u Njemačkoj i Poljskoj.

Iza Laniusa stoji Claudia Lanius, koja je label pokrenula 1999. odlučivši se pritom na eko proizvodnju sirovina. Cilj njenog modnog izričaja je kreirati modu dobru i ugodnu za kožu, koja stvara dobar ugođaj. Lanius bira uglavnom vunu i pamučni popelin kao sirovinu. Bio moda, populariziranjem ovih modnih imena, postaje sve bitnija u modnim krugovima i prerasta nekadašnji image problem.
Svoju sve veću popularnost eko moda može zahvaliti proizvodnji u humanim uvjetima, prema čovjeku – radniku i životnom okruženju.

foto: designscene.net

Posted by on Nov 19 . Filed under Savjeti, Slide, Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed

Najnovije

Bikini luxe

© 2020 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA