Home » Savjeti, Slide, Trendovi » Jarka crvena za dobro raspoloženje i akciju!

Jarka crvena za dobro raspoloženje i akciju!

U danima kad vam nedostaje energije, volje, akcije i sunca, “par kapi” crvene popravlja raspoloženje i unosi živost u modne kombinacije i dnevne aktivnosti.

Ove sezone, uz basic užih nogavica i standardne duljine ispod gležnja, hit su crop pants u crvenoj, kao basic, koje se na prvi pogled, radi duljine čine prikladnijima za toplije razdoblje godine, u kojemu im je dovoljno dodati zanimljiv prugasti top, bijele sneakers i torbicu piton uzorka. U jesen se stvari malo kompliciraju, crvene hlače traže umjerenije nijanse i toplije gornje odjevne predmete pa će im dobro pristajati nude tonovi, bijele dolčevite, sivi kaputi i elegantniji accessoire. Uz njih birajte gležnjače a navečer možete isprobati i bluzu izrađenu iz delikatne čipke, cape u crnoj i cipele metalic – zlatnoj boji. U ovoj kombinaciji djelovat ćete fancy i tajanstveno a dobro će doći i malo nakita zlatnog tona, posebno onog s umetkom dragog kamenja.

Ne zaboravite ni odijela u crvenoj boji, piđama kroja, koja zahvaljujuć zagasitim tonovima i dodatku glamurozne stole vladaju jesenskim večerima. Zasebne dijelove istog ponesite uz kaputiće iz baršuna, otvorenijeg tona crvene i jednostavne kraće vestice na kopčanje, a čitav styling začinite s malo printa na accessoireu – onog u stilu devedesetih godina.

foto: glossyU.com

Posted by on Nov 18 . Filed under Savjeti, Slide, Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA