Home » Slide, Stil » Whatta style!!! Nina Suess

Whatta style!!! Nina Suess

Njemica, koja živi u Londonu i modna je blogerica, čiji stil obožavaju ne samo brojni pratitelji na Instagramu već i najpoznatiji svjetski dizajneri, kojima sjedi u prvom redu.

Modnih blogera ima kao pijeska u moru ali Nina Suess doslovno “strši” među njima. Njen specifičan stil zapravo je odličan mix cool i ženstvenog, elegantnog modnog izričaja. Jedan od key elemenata istog je i used jeans, kojeg nina nosi gotovo u svim prilikama. Kombinira ga uz blazere ali i parke šarenog printa i s amblemima. Boyfriend jeans used looka,  kombinira uz sokne i metalic mules a esencijalni element njneog looka je maxi camel ogrtač,  u funkciji statementa, koji spaja s used jeansom s resicama i cipelama s platformama.
Često styling počinje jeansom i uz njega kombinira ostatak garderobe i accessoirea.

Kako to sve izgleda u interakciji, možda najbolje opisuju fotografije, koje mogu poslužiti kao inspiracija za kreiranje vlastitog stila.

foto: AMFuku, Nina Suess

Posted by on Nov 17 . Filed under Slide, Stil. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA