Home » Slide, Stil » Whatta style!!! Nina Suess

Whatta style!!! Nina Suess

Njemica, koja živi u Londonu i modna je blogerica, čiji stil obožavaju ne samo brojni pratitelji na Instagramu već i najpoznatiji svjetski dizajneri, kojima sjedi u prvom redu.

Modnih blogera ima kao pijeska u moru ali Nina Suess doslovno “strši” među njima. Njen specifičan stil zapravo je odličan mix cool i ženstvenog, elegantnog modnog izričaja. Jedan od key elemenata istog je i used jeans, kojeg nina nosi gotovo u svim prilikama. Kombinira ga uz blazere ali i parke šarenog printa i s amblemima. Boyfriend jeans used looka,  kombinira uz sokne i metalic mules a esencijalni element njneog looka je maxi camel ogrtač,  u funkciji statementa, koji spaja s used jeansom s resicama i cipelama s platformama.
Često styling počinje jeansom i uz njega kombinira ostatak garderobe i accessoirea.

Kako to sve izgleda u interakciji, možda najbolje opisuju fotografije, koje mogu poslužiti kao inspiracija za kreiranje vlastitog stila.

foto: AMFuku, Nina Suess

Posted by on Nov 17 . Filed under Slide, Stil. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed

Najnovije

Bikini luxe

© 2019 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA