Home » Savjeti, Trendovi » Max Marin playsuit je novi jesenski basic

Max Marin playsuit je novi jesenski basic

Viđen je na reviji Max Mara, u zadnjoj kolekciji za hladno razdoblje godine. Vuneni playsuit osvojio je srca mnogih fashionistica i blogerica a nije ni čudo, osim što je mekan i udoban, visoko je funkcionalan – nosiv i tokom dana. lako se uklapa u sve elegantne modne kombinacije.

Na prvi pogled možda nemate ideju uz što ga nositi, osim uz jeans ali toliko je dopadljivih kombinacija: uz maxi kaput istog tona i cipele na vezanje, uz kožni mantil i krzneni prsluk a urednica veronika Dillman isprobala ga je čak uz parku khaki boje.
Kaže da joj je to bilo neobično iskustvo, jer ovaj model otkriva čitavu duljinu noge a kad je u camel tonu, iz daljine ostavlja dojam da niste odjeveni. Usprkos kratkoj formi, on ugodno grije jer je izrađen iz najfinijih vlakana čiste runske i angora vune. Uz mrežaste čarape, cool čizme ili gležnjače, playsuit je nosiv tokom hladnih mjeseci i za večernje prigode, u kojima, uparen sa luksuznim nakitom i elegantnim clutchem, osvaja pažnju, plijeni poglede.

Posted by on Nov 16 . Filed under Savjeti, Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed

Najnovije

Bikini luxe

© 2020 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA