Home » Savjeti, Trendovi » Max Marin playsuit je novi jesenski basic

Max Marin playsuit je novi jesenski basic

Viđen je na reviji Max Mara, u zadnjoj kolekciji za hladno razdoblje godine. Vuneni playsuit osvojio je srca mnogih fashionistica i blogerica a nije ni čudo, osim što je mekan i udoban, visoko je funkcionalan – nosiv i tokom dana. lako se uklapa u sve elegantne modne kombinacije.

Na prvi pogled možda nemate ideju uz što ga nositi, osim uz jeans ali toliko je dopadljivih kombinacija: uz maxi kaput istog tona i cipele na vezanje, uz kožni mantil i krzneni prsluk a urednica veronika Dillman isprobala ga je čak uz parku khaki boje.
Kaže da joj je to bilo neobično iskustvo, jer ovaj model otkriva čitavu duljinu noge a kad je u camel tonu, iz daljine ostavlja dojam da niste odjeveni. Usprkos kratkoj formi, on ugodno grije jer je izrađen iz najfinijih vlakana čiste runske i angora vune. Uz mrežaste čarape, cool čizme ili gležnjače, playsuit je nosiv tokom hladnih mjeseci i za večernje prigode, u kojima, uparen sa luksuznim nakitom i elegantnim clutchem, osvaja pažnju, plijeni poglede.

Posted by on Nov 16 . Filed under Savjeti, Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA