Home » Inspiracija » Jak kao Jakov

Jak kao Jakov

“Jak kao Jakov” humanitarna je akcija za pomoć teško oboljelom 12-godišnjem dječaku Jakovu Rubidu. Dječak boluje od leukemije te se neprekidno liječi u KBC “Rebro” a kroz koji tjedan ići će i na presađivanje koštane srži, nakon čega ga čeka dug oporavak.

U nedjelju 30. svibnja u 20 sati u Domu OSRH  “Zrinski”, u Karlovcu, za Jakova je održana Humanitarna modna revija karlovačkih dizajnera pod nazivom “Jak kao Jakov”. Publici su svoje kreacije predstavili MARLA, Andrijana Krivdić, Silvana Lalić ( Lurex), Marina Capan a u programu su još nastupili i plesni studio Tango, gimnastičari i mnogi drugi izvođači. Za odlične frizure i make up pobrinuli su se frizerski salon Katica iz Karlovca, koji je uljepšao MARLA djevojke te frizerski salon Blanka i salon cipela Schpitza koji je zaokružio styling modela Andrijane Krivdić.

U humanitarnu akciju već se uključilo niz institucija i pojedinaca a tiskana je i prigodna majica s natpisom “Jak kao Jakov”. Cijena majice je 30 kuna, a sva prikupljena sredstva od prodaje u cjelosti će ići za Jakova.

Posted by on May 31 . Filed under Inspiracija. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA