Home » Inspiracija » Oplemenite svoj kutak!

Oplemenite svoj kutak!

Mlada i kreativna dizajnerica Vlatka Blakšić u svome Kutku dizajnira unikatne dekorativne naljepnice i foto tapete koje svakom interijeru daju notu osobnosti. Svakom upitu pristupa individualno te stvara u skladu sa željama klijenta uz kompletnu uslugu koja uključuje i savjete oko odabira motiva, boja i dimenzija.

Kutak nudi savjetovanje oko uređenja prostora, dizajnira i izrađuje dekorativne naljepnice za interijere kao i cjelokupni dizajn interijera.


“Mnogi često nisu sigurni što žele od dekoracija za svoj prostor, zato im nudim svoje savjete oko odabira motiva, boja i dimenzija naljepnica.
Naljepnice se izrađuju po narudžbi, što znači da nisu unaprijed gotove, što im daje unikatnost i posebnost.
Individualan pristup svakom klijentu zasebno, po potrebi izlazak na teren ili kupci pošalju fotografije i dimenzije svog prostora prema kojima se dizajnira naljepnica prilagođena njihovom interijeru. Dimenzije, boje i motiv naljepnica je zato ekskluzivan.
Svaki prostor je specifičan i tako mu treba pristupiti, ponuda same ”dizajnerske” usluge.
U ponudi je i usluga postavljanja dekorativnih naljepnica, jer ne snalaze se svi kupci u radu s rukama, zato im se pruža usluga dolaska te brzog i profesionalnog postavljanja.”

// Kako naručiti //
1. odaberite nešto od postojećih motiva ili naručite nekoliko prijedloga/skica u obliku fotomontaža
2. pošaljite nam fotografiju prostora i zida na kojem bi željeli dekoraciju i napišite svoje smjernice u Kutak messages ili na info@kutak.hr
3. cijena se određuje prema dimenzijama i zahtjevnosti motiva, a možete nam odrediti i budžet u okviru kojeg ćemo uljepšati Vaš prostor.
4. vaš odabrani motiv ide na digitalnu pripremu i rezanje te pripremu za postavljanje
5. naljepnice šaljemo poštom u paketu s uputama za postavljanje ili nudimo uslugu dolaska i postavljanja

Ovaj put Kutak je u suradnji sa whattafashion.com za svoje klijente pripremio giveaway, u kojemu možete osvojiti set naljepnica po izboru sa fotografija.

Da biste sudjelovali, potrebno je lajkati fan stranice (ako još niste):  Whatta-Fashion-Fashion-and-Lifestyle-portal i Kutaknaljepnice
te odgovoriti na nagradno pitanje (ispod linka na ovaj članak, koji se nalazi na facebook fan stranici WhattaFashion:
Koliko je kapljica na zadnjem Kutak post-u?

Giveaway traje od 3. 11. – 11. 11. 2016. u 20 h. Dobitnik će biti odabran slučajnim odabirom.

Želimo Vam puno sreće u osvajanju ove zanimljive nagrade!

Posted by on Nov 3 . Filed under Inspiracija. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA