Home » Trendovi » “Vruće” uredske hlačice su izvrsna alternativa mini suknji!

“Vruće” uredske hlačice su izvrsna alternativa mini suknji!

Preplanulom tenu i svjetlijoj kosi lijepo će pristajati kombinacija koraljnog topa i hlačica pješčanog tona; uz jeans hot pants, odlično pristaju crop topovi s velikim volanima na prednjici i sandale – platforme, uz tamne sportske košulje s našivenim džepovima pristaju sivkasti tonovi sportskih hlačica, pumps intenzivne boje, poput narančaste i kombinacija veće i manje sporty torbe a uz elegantne krojeve hlačica, s naborima i brojnim ušicima, s manđetom, pristaju elegantni topići s bretelicama i puno užeg remenja u tonu s hlačicama.

Ove sezone isprobajte i kombinaciju svjetlijih hlačica uz mantile kariranih uzoraka a kombinaciju osvježite trendy dodacima u boji. Poslovno i vrlo elegantno djeluje kombinacija svijetlijeg, pastelnog tona hlačica (na vezanje u struku) uz pulovere zemljanih tonova i klasičnu bijelu košulju. Accessoire nježnijih tonova i s uzorkom ili nekim zabavnim detaljem razbija monotoniju odjevne kombinacije.

Posebno je zanimljiva i elegantna kombinacija raznih tekstura, poput glatke, svilene (satenske) kod hlačica i punije, grublje na dodir vunenih gornjih odjevnih predmeta. Ukomponirana sa accessoireom geometrijskih formi i poslovnog looka, nikog neće ostaviti ravnodušnim a služit će dobro u raznim prigodama.

Odjeća na fotografijama: mytheresa.com

Posted by on Sep 7 . Filed under Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA