Home » Inspiracija » Trodnevni seminar za žene Womanary – prijave u tijeku!

Trodnevni seminar za žene Womanary – prijave u tijeku!

Trodnevni seminar za žene Womanary zauzet će mjesto u Opatiji, od 07.10.-09.10.2016., projekt je zamišljen kao spoj znanja, radionica, wellness trenutaka, mode i glamura kroz Gala večeru, a namijenjen je svakoj ženi u svakoj životnoj ulozi.

Womanary objedinjuje osobni razvoj, odmor i zabavu. Također, objedinjuje duhovno i fizičko. Smatramo da  ne možemo biti samo duhovni jer je potrebno uživati u svemu onome što nam život na zemlji nudi bez predrasuda, ali jednako tako svi mi imamo dušu koju je potrebno njegovati. Trebamo biti zadovoljni i iznutra, i izvana jer jedno bez drugog ne ide. U legendama, žena se često povezuje s božanstvima. Život kakav danas poznajemo potekao je od žene. Iz ženine utrobe rađa se novi život te se na taj način žene povezivalo s božanstvima, a u ranijim društvima prirodno su bile vođe skupina i nositeljice moći. Zajednice kojima su vladale bile su vrlo kooperativne, zasnivane na dijeljenju. Nije bilo nasilja ni dominacije, naglasak je bio na povezivanju, jačanju primarne povezanosti s izvorom života.
U zadnje vrijeme žene su preuzele stvari u svoje ruke i zauzele rukovodeće pozicije u svim segmentima života, no ravnoteža muške i ženske energije je odavno u disbalansu. Nekoliko desetljeća unazad, žene su bile u podređenoj poziciji te da bi  uspostavile ravnotežu, krenule su u nadjačavanje s muškarcima, što je rezultiralo time da kod današnjih žena prevladava muška energija te se muškarci ne znaju više nositi s današnjim ženama.  U svojim nastojanjima da odagna negativne asocijacije povezane sa ženom, žena – muškarac je narušila svoju unutrašnju ravnotežu i prekinula odnos sa svojom najdubljom suštinom, iskonskom ženskom prirodom.
Womanary je lokalni odgovor na globalni pokret osvještavanja ženske snage i ženstvenosti, a njegov cilj je zapravo da žena ponovno postane žena, bez da se mora dokazivati ili nadmetati s nekim, i bez da je potlačena odnosno da bude sve ono što jedna žena doista jest, što zapravo pridonosi  muškoj populaciji, a u konačnici donosi ravnotežu  cijelokupnom čovječanstvu.

Predavanja i cijeli koncept osmišljeni su kao prilika da učimo o zajedništvu unutar sebe i oko sebe. Predavanja prate jedno drugo. Sve počinje zajedničkom radionicom, zatim promocijom knjige Pink pen, nakon čega dolazi  osvještavanje sebe  kroz radionicu po metodi Louise Hay, nakon toga pričat ćemo o međuljudskim odnosima kroz tehniku feng shui-a. Nutricionistica će  objasniti kako se hraniti kroz različite faze života kako bi hormonalni sustav bio u skladu s promjenama kod žena. Na radionici „Ženski nos u vinu“ saznat  ćemo kako se svi možemo usmjereno koristiti intuicijom, a u nedjelju ThetaHealing tehnikom objedinit ćemo sve uloge koje jedna žena ima u današnjem društvu. Na kraju sve što smo naučili iznjeti ćemo van kroz pokret, glas, dodir u sklopu radionionice „Woman, Live it!“.

Womanary, osim što okuplja vrhunska predavanja koja nas uče o zajedništvu unutar sebe i oko sebe, ima i sadržaje za razonodu. Organizatori najavljuju brojne poklone, odmor i opuštanje u spa centru, tombolu, degustaciju vina, izlaganje novih modnih trendova i još mnogobrojna iznenađenja popraćena pjesmom, plesom, smijehom i veseljem, kako bi svojim gošćama pružili iskustvo za pamćenje te im dali potrebna znanja i vještine za život kakav svaka žena zaslužuje.

Womanary će ugostiti grupacija Milenij hoteli, Opatija, koji omogućuje savršen spoj  idealne lokacije i odmora uz najviše standarde u hotelijerstvu, glamura, prijateljske atmosfere i kontinuiranih inovacija.

Sljedite svoje srce, vjerujte u sebe i svoje snove toliko snažno da će na kraju cijeli svijet povjerovati u vas.

Prijave su obavezne do 05.09.2016., broj mjesta je ograničen,  s upitima se možete obratiti na službeni mail info@womanary.hr ili putem kontakt mobitela: 091/4832-284.
Kotizacija za trodnevni seminar Womanary iznosi 1650,00kn, kotizacija s noćenjem u jednokrevetnoj sobi iznosi 2200,00kn, kotizacija s noćenjem u dvokrevetnoj sobi iznosi 1925,00kn. U cijenu su uključena sva predavanja, materijali, wellness & spa, cocktail snack, buffet večera, gala večera u 4 slijeda te degustacija vina na GALA večeri, varijante s noćenjem uključuju  2 x noćenje i doručak.
Osjećate li da je ovo vikend samo za vas ili svoj rast želite podjeliti s prijateljicama, članicama obitelji, Womanary dolazi iz jednog mjesta poznatog svima – iz srca i trenuci koji vas očekuju sigurno će ispuniti vaša srca ljubavlju, nadom, optimizmom, vjerom, toplinom, novim poznanstvima, uspomenama  i srećom. Opatija okuplja i zbližava, vidimo se ove jeseni!

Posted by on Sep 6 . Filed under Inspiracija. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA