Home » Savjeti, Trendovi » Zavodnica na plaži i uz bazen

Zavodnica na plaži i uz bazen

Suknjice i haljinice za plažu ne volite, milije su vam kratke hlačice? Po mogućnosti neke koje će istaknuti vaš sex appeal ali istovremeno djelovati zaigrano, dražesno, girly?
Evo modela koje na plaži i uz bazen možete nositi povrh bikinija ali i lako kompletirati uz udobne, tanje i dulje pulovere, prozračne topove, za neočekivane šetnje gradom (znate onaj moment, kad upoznate novu osobu i ekipu, koja vas pozove na sladoled ili piće u gradu a vi ustanovite da nemate uz sebe baš onaj komad koji će izazvati wow efekt?) Budite spremni uz ove i slične komade.

Bijela prozračna čipka kao izvrstan eye catcher, u formi kratkih hlačica, lijepo pristaje i povrh bikinija i uz dulje ljetne pulovere. Peixoto radi limitirane kolekcije pa se neće desiti da na plaži ili uz bazen, spazite identičan model. Bijele čipkaste hlačice su dio luksuzne 2016 Resort Glam kolekcije.
Agua Bendita Grieta hlačice su dio Essentials 2016 kolekcije a zahvaljujuć obrubu iz čipke zaista su poseban i ženstven dizajnerski komad koji mami poglede.

Ove divne komade vidjeli smo na www.bikiniluxe.com

Posted by on Aug 4 . Filed under Savjeti, Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA