Home » Trendovi » Vintage ormar

Vintage ormar

Spoj zemljanih tonova i safari stila, boje senfa sa cinober i širokim pojasevima s metalnim kopčama, gomila ogrlica sa školjkama, overalli s printom i dubokim dekolteom, blistave print bluze otkopčane do struka, toliko uske da skoro pucaju po šavu i hlače trapez forme i povišenog struka, prugasti topovi, zvijezde i metalic pencil suknje, cut out majice prugastog uzorka, maxi šalovi i marame, široko boxer remenje i hot pants s uzorkom, mini overalli sitnih cvjetnih uzoraka i zemljanih tonova, skriveno kopčanje i pojasevi preko jakni, geometrijski uzorci i duboki dekoltei, crop topovi i svjetlucave hlače, špic kragne, produženo orukavlje, blistave kopče posute štrasom, marine motivi, pleteno remenje, topići s vezanjem u ramenom području, hlačice s manđetom i vezanjem u području struka…

Ne, nije inventura ali bilo bi dobro da nešto od spomenutog imate u ormaru ovog toplog razdoblja.

Spomenuta odjeća i accessoire toliko je tipična za disco razdoblje sedamdesetih i opet trendy. Inspirirajte se starim modnim fotografijama umjesto fotografijama s današnjih pista ako to razdoblje želite preslikati što vjerodostojnije ali i pronaći vlastiti modni izričaj.

ciaovogueblogspot.com, pinterest.com, pastreunited.com

Posted by on May 7 . Filed under Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA