Home » Savjeti » Noge s logom?!

Noge s logom?!

Čarape s logom slavnih dizajnerskih imena čine se vrlo dobrim rješenjem kad vam nedostaje volje, energije za zahtjevnije stylinge ili za oblačnih i hladnijih dana. Lijepo pristaju uz jeans haljine i tamne blazere iz samta, pliša ali i majice s printom, suknje pencil i tulipan forme, gležnjače.

Instantno popravljaju raspoloženje i privlače poglede na noge a djeluju i super sexy, ponekad interesantnije od čipkastih čarapa. Što više pokažete noge u njima, to bolje. Kombinirajte ih s vrlo kratkim suknjama, minicama i šorcevima, koji su najbolji izbor i potenciraju njihov sex appeal.
Uz logo čarape dizajnerskih imena Chanel, LV, Giorgio Armani i dr. najbolje pristaju tamne boje i mix cool i ženstvenog izričaja ( blazer i jeans ili etui haljina) ali uz njih ne pristaje odjeća koja djeluje jeftino.
Od obuće najbolje uz njih pristaju booties, gležnjače, plateau cipele, sve osim klasičnih cipela visoke potpetice i špic forme, koje uz njih djeluju staromodno, jeftino, vulgarno.

 

foto: wheretoget.it

Posted by on Apr 25 . Filed under Savjeti. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA