Home » Savjeti, Trendovi » Grunge smokey eyes – ovako će vam uspjeti

Grunge smokey eyes – ovako će vam uspjeti

Povratak devedesetih u modne krugove znači i make up, karakterističan za isto razdoblje odnosno grunge stila, koji se ovaj put izvodi u nešto modernijoj verziji.
Šminkanje očiju, posebno tamnijim tonovima sjenila, najbolje je početi bez podloge, od očiju jer se čestice sjenila mogu rasuti po licu i pokvariti podlogu.
Ako se podlogu nanese nakon našminkanih očiju, ona će biti trajnija, postojanija i besprijekorna.

Na kapke se nanosi korektor, što će olakšati blendanje sjenila. Potrebno je izvući crtu na kapku tamnom olovkom, uzduž gornjeg kapka i uz korijen donjih trepavica te uz unutarnji rub donjeg kapka. Po želji se nanose sjenila tamnijeg tona  uz rubove kapaka preko olovke te u pregib kapka i na vanjski kut oka. Najsvjetlija nijansa nanosi se u unutarnji kut kapka a srednjim tonom sjenčaju se prijelazi iz tona u ton. Na kraju sjenčanja nanosi se maskara za produljenje trepavica.

Kad su oči našminkane, ten se dotjeruje tekućim puderom ovisno o tipu kože.  Jagodice lica najbolje je radi intenzivnih tonova na kapcima zarumeniti nježno ružičastom nijansom a na usne je najbolje nanijeti ruž nježne ružičaste boje. Malo sjajila na sredini usana dodat će im volumen.

foto: blusho.com

Posted by on Mar 20 . Filed under Savjeti, Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA