Home » Savjeti » Svakoj figuri njeni idealni krojevi (2)

Svakoj figuri njeni idealni krojevi (2)

Veća stražnjica, veće obline u donjem dijelu tijela – J. Lo zna da velika pozadina i trendy odjeća ne idu baš zajedno, odnosno otežavaju pronalazak odgovarajuće trendy odjeće. Kako prikriti točke koje ne želite izložiti pogledima? Duge jakne i blazeri će pomoći u tome ali i šire hlače. Cargo hlače su dobar izbor, posebno ako volite military stil i poigrati se  stylingom a svemu možete dodati beretku i cipele camouflage uzorka. Možete kombinirati bordo jaknu, npr sa klapnama, preko hlača cargo i pješčane boje. Jakna treba biti duljine preko stražnjice. Figuru će izdužiti kape s ukrasima, izdužene forme. Volite li military izričaj, možete nositi šal maskirnog uzorka ili ukrasnu vrpcu, provučenu kroz epoletu s metalnim ukrasima. Pogledajte prijedloge s revija, koji vam se čine idealnima za prikrivanje viškova centimetara.
Dobar je izbor slojevito odijevanje a volite li sporty izričaj, birajte košulje – haljine koje prikrivaju problematične zone.

Nosite uz njih top s uzorkom i hlače poput onih donjeg dijela trenirke, koje vam daju dovoljno prostora. Lijepo će vam pristajati i povišene gležnjače, košulja puderastog tona i jogging hlače sa paspulima sa strane i topom, s printom.

Remenje upečatljive kopče i visoke gležnjače na vezanje, pomažu svratiti pažnju sa naglašenijih bokova i stražnjice.

Volite li više ženstvenije komade odjeće, birajte haljine iz mekih tkanina, rezane ispod grudi i s krupnijim izduženim uzorkom u donjem dijelu tijela. Pažnju svratite uvijek na revere i kragne – accessoire neka je metalic tonova. Jake boje pomažu suptilno istaknuti gornji dio tijela pa su idealne tunike u intenzivnijim tonovima, posebno one rezane ispod grudi i s dodatkom upečatljive dugmadi.  Uvijek birajte komade odjeće koji prekrivaju bokove. Potkošulje krojene u gornjem dijelu poput grudnjaka i prugastog uzorka te gaćice povišenog struka i s volanima, prikrivaju nesavršenosti figure. Birajte ravne nogavice jeansa i suknje koje se lagano šire od bokova.

Puloveri prugastih uzoraka svraćaju pažnju na gornji dio tijela i harmoniziraju siluetu, posebno ako još imaju i dodatak poput šala.

Svi detalji u gornjem dijelu odjevnog predmeta, npr topa i vezivanja u struku, svraćaju pogled na lice.
Za vas su kao stvorene haljine A linije i intenzivne boje.

www.becomegorgeous.com

Posted by on Mar 19 . Filed under Savjeti. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA