Home » Kozmetika » Maske za weekend – holičarke

Maske za weekend – holičarke

Maske za lice idealna su hrana za kožu nakon naporne i hladne zime, posebno one bogate promjenjivim temperaturama i izvrsna wellness metoda vikendom, kad imate malo više vremena za sebe.  Nakon čišćenja ili parenja nanose se one koje smiruju kožu. Maska lice pomlađuje, osvježava, čisti, hrani a jedinstvenosti kože možemo doskočiti primjenom različitih maski, za različita područja lica, istodobno. To štedi vrijeme i najbolji je put za njegu kože pa tako T zonu možemo tretirati maskom za čišćenje dok obraze možemo njegovati hranjivom a nakon toga onom za masnu kožu prekrijemo T zonu i suhu kožu na obrazima hranimo osvježavajućom maskom. Maska za pomlađivanje  nanesena prije spavanja  je odličan izgovor da odvojite malo vremena za sebe na kraju stresnog dana i fantastičan početak vikenda, poklonjenog sebi.

Najomiljenije su nam Afrodita maske ali im dodajemo i nešto skuplju varijantu Jean D’ Arcel Masque Vitalisant, koju možete isprobati u ovlaštenim salonima.

Foto: kozmetikaafrodita.rs, www.kremasica.com

Posted by on Mar 12 . Filed under Kozmetika. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA