Home » Accessories, Slide » Koja torba mi pristaje? 2. dio

Koja torba mi pristaje? 2. dio

“Užas, u mojoj je torbi kaos”, često kažete, kad nakon duge potrage u njoj ne pronađene ključeve, mobitel? Nije ni čudo jer volite velike torbe, shoppere u koje sve stane i vi ste tip koji voli imati sve potrebno uz sebe. Sjajilo, čak dva, handy, sunčane naočale, rezervne čarape a ponekad i cipele. Kad god izlazite, nosite barem sedam stvari sa sobom, koje vam vjerojatno neće zatrebati ali neka se ipak nađu. “Više je više”, vaš je moto a to vrijedi i za accessoire. Vi ste modna praktičarka i kad jednom zavolite neki model, rado mu se vraćate a tako i birate njemu slične, po funkciji.

Pritom vam je manje bitna estetičnost i pristaje li vam torba perfektno uz styling, bitnija je njena namjena i upotrebljivost. Za kvalitetnu i izdržljivu torbu spremni ste izdvojiti i više novaca a ove sezone ako se želite “ponoviti” pogledajte modele u vječnoj bijeloj i crnoj te njihovim kombinacijama, koje će pristajati uz veliki dio garderobe a imaju i dodatne pretince za odlaganje sitnijih stvari, kozmetike, sitnog novca. Mekše forme i nježnija tekstura jednako dobro će pristajati uz elegantan ali i casual modni izričaj.

Ovi lijepi modeli, potpisa Balenciaga, Mulberry, Gucci, Burberry se nude u online shopu mytheresa.com. Nabavite iste ili slične po formama.

Posted by on Jan 28 . Filed under Accessories, Slide. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA