Home » Savjeti, Slide » Kontrast koji uvijek prolazi

Kontrast koji uvijek prolazi

Pobjednici sezone još se ne znaju no kontrast crne i bijele svake je sezone popularan, spada u vječne klasike koji uvijek odnose najviše modnih bodova, omiljen je kod žena koje igraju na sigurno i eleganciju te ima puno šanse da bude najnosiviji i ove jeseni i zime. Tako su ga za hladniej razdoblje godine mnogi dizajneri ponudili oživljujući stil 70 -ih i 80-ih,  kombinirajući svilene  blousone  bomber stila, uz haljine iz tila i muslina, oversized rupičaste pulovere i bijele topiće iz čipke, koje kombiniraju uz kožne leggins i hlače.


Slušate li njihove savjete, bit ćete primijećeni u mrežastom topu i crnim hlačama iz nape, kombinirane uz beretku, u kožnom asimetričnom topu iz patchworka kombiniranom uz štofaste hlače te muškoj crnoj košulji rukava vezanih sprijeda, u području grudi, tvoreći tako top bez naramenica, koji možete kombinirati uz vunenu suknju i visoke kožne rukavice. Punk princeze mogle bi pozdraviti buntovnički trend ove sezone, ponijeti crnu satensku haljinu na preklop uz točkaste čarape, gležnjače na petu i kraće rukavice. Smoking prsluk zanimljivo će izgledati uz zvonastu suknju do koljena, kožnu beretku i haltere, nošene povrh suknje.

Još nekoliko trendy prijedloga, kako nositi ove sezone crnu i bijelu zajedno, pogledajte na fotografijama i inspirirajte se stilističkim savjetima.

Odjeća na fotografijama: mytheresa.com

Posted by on Dec 5 . Filed under Savjeti, Slide. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA