Home » Accessories, Nakit » O(t)kači!

O(t)kači!

Dobili ste na poklon preslatki brošić ili niste mogli odoljeti cvijetu iz štrasa, ruži iz samt tkanine, metalnom voću? Kako nositi ove modne dodatke, što s njima, ako nemate naviku nošenja ove vrste accessoirea? Puno je ideja za styling: na stražnjoj strani haljine, odnosno dubokom dekolteu elegantne haljine, na reveru blazera, na vrpci za kosu, šalu, šeširu, pojasu pa čak i ramenom dijelu odjevnog predmeta.


Ove jeseni broš je ponovno veliki trend, koji nam nameću slavna svjetska dizajnerska imena: Chanel, Marni, Prada i mnogi drugi. Tako npr u Pradinoj modnoj viziji krupni broš cvjetnog motiva iz plexiglasa, dolazi na duboki dekolte vunene haljine. Chanelov čipkasti broš iz smole, metala i plexiglasa bijele boje, lijepo će pristajati na revere blazera a Erickson Beamon broš u formi krletke, izrađen iz drva, vermeila i Swarovski kristala lijepo će pristajati na elegantni clutch.
Trendy modele broševa razgledajte na accessories-news

Na fotografijama: LaDoubleJ broševi, mytheresa.com

Posted by on Oct 12 . Filed under Accessories, Nakit. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA