Home » Trendovi » Novi fashion statement: Prozirna suknja

Novi fashion statement: Prozirna suknja

Zovu ih statement piece a vi ste upravo jednu od njih vidjeli ili nabavili jer vam se jako svidjela no niste sigurni s čime ju kombinirati?
U prijevodu, radi se o onom odjevnom predmetu koji će vam pomoći istaknuti se, samouvjereno i strastveno dokazati svoju unikatnost a ove sezone to je prozirna suknja, najčešće crne boje, s minimalnim detaljima čipke ili potpuno glatke površine, iz svilenog šifona, krepa, muslina ili tila, midi i maksi duljine.
Donosimo nekoliko prijedloga kako nositi prozirnu crnu suknju u jesenskoj sezoni, omiljeni statement mnogih fashionistica i street stylerica.

Sa piste na ulicu, ušla je i u vaš ormar, u klub, na zabavu, promociju ili na izložbu i postala jedan od nezaobilaznih trendova sezone koji odlično izgleda u crnim kombinacijama uz punk gležnjače i overknees – čizme.

Modeli sa zavodljivim naborima/volanima a posebno asimetrični, naglasit će urođeni sex appeal i pojačati ženstveni izričaj. Avangardno oblikovani rub daje transparentnim suknjama tajanstveni Rock Couture karakter.

Foto: mytheresa.com, www.marla-photo.com

Posted by on Sep 14 . Filed under Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA