Home » Slide, Trendovi » Hlače sezone u uredu

Hlače sezone u uredu

Niste neka ljubiteljica trenda “sedamdesetih” ali voljeli biste isprobati hlače sezone, tzv. “flare” i to za posao? Puno je načina na koje hlače zvonastih nogavica možete prilagoditi za posao, uz kraće jakne četvrtaste forme do kraćih balonera no kako biste ostavili ozbiljniji dojam, uvijek bi se trebalo držati max. tri boje u stylingu te se poigrati nijansama.

Pored kombinacija uz sivkaste gornje odjevne predmete, za ljubiteljice sporty elegancije, donosimo još dva hippie styling prijedloga za ured, oba uz dodatak visokih potpetica!

Uz tamnoplavi flare jeans, koji služi kao basic nosite bluzu četvrtastog kroja, kratkih rukava i s nekim detaljem na prednjici, poput ukrojenog dijela ili čvora. Ponesite pumps iz velura tankih potpetica, držite se plavih tonova, kojima kao accessoire dodajte boju vrhnja (npr za torbu s poklopcem) i srebrnog nakita (sat i tanka narukvica).
Flare jeans odlično pristaje uz još neke elemente “sedamdesetih” poput poncha, trapez torbe i kožnih sandala drvenih potplati. Nemojte se previše zaigrati, radi poslovne prigode, držite se dodataka u istoj “obitelji boja”, npr birajući zemljane tonove a stylingu za sunčanih dana možete dodati i šeširić i sunčane naočale kružnih okvira. Investirajte u hlače dobre kvalitete a od ekonomičnijih komada dodajte torbu iz eko kože, poncho  s resicama i 7/8 rukavima poput modela iz Pull & Beara.

Foto: mytheresa.com, lookbook.nu

Posted by on Sep 4 . Filed under Slide, Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA