Home » Slide, Trendovi » U potrazi za zlat(n)om

U potrazi za zlat(n)om

Jeste li već zaboravili na odjevne predmete u zlatnoj boji? Godinama ih ne nosite, izbacili ste ih iz svog ormara jer naprosto ne znate s čim ih kombinirati a u trgovini ih zaobilazite, ponovno, ne nalazeći im pripadajuće modne kombinacije i dodatke?

Ne zaboravite da upravo metalic tonovi vašoj preplanuloj puti nakon ljeta osiguravaju potrebnu blistavost i jačaju njen sex appeal. Također, zlatni tonovi djeluju uvijek luksuzno, plemenito a ako su udruženi s jednostavnijim linijama odjeće neće djelovati prerađeno, pretjerano i prenametljivo već izazovno i ženstveno.

Zlatna nije samo za diskoteku, ona je apsolutno nosiva boja, donosi instant sjaj i glamour bodove u modnu igru a modu čini najljepšom sporednom stvari na svijetu!


Uz zlatnu najbolje pristaju neutralni i nude tonovi te beige i boja pijeska.

Najnoviji modni zlatni dizajnerski komadi su u izvedbi iz brokata, poliamidnih materijala i tekstilnih površina, optočenih sa pailetten zlaćanog tona. Crna boja zlatnoj daje ozbiljnost dok ju crvena (s uzorkom) vodi na mistično, egzotično putovanje.

Foto: mytheresa.com

Posted by on Aug 27 . Filed under Slide, Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA