Home » Fashion report, Stil » Rules of style

Rules of style

Hollywoodska zvijezda, model, dizajnerica Milla Jovovich poznata je po svom specifičnom stilu. Za In Style je otkrila svojih 10 top modnih trikova:

1. Kao basic odjevni predmet Milla vrlo često nosi plavi jeans trench Tommy Hilfiger te maštovitim kombinacijama i dodatkom odgovarajućih modnih dodataka, dokazuje da chic i casual idu zajedno, mogu se nositi kao mantil i haljina.

2. Voli nositi nakit, vrlo često posebnije komade koji ne moraju biti uvijek iz plemenitih metala. Omiljene su joj narukvice s ethno prizvukom porijeklom iz Perua, Mexica ili nabavljene na nekoj njujorškoj ulici. Za večer milla bira dijamante i plemenite metale.

3. Od majke je usvojila sklonost vintage odjeći, naročito modele iz 60 -ih. Za nju vintage odjeća odražava osobnost, individualnost.

4. Milla tvrdi da su najbolji vintage shopovi u L. A.-u gdje nastaju i najveći trendovi. Njen omiljeni dućan je Rose Bowl u Pasadeni.

5. Većinu odjeće nabavlja na putovanjima te često kupuje nešto karakteristično za zemlju iz koje odjeća potječe.

6. Kad kupuje skuplje, dizajnerske komade, pazi da su klasični i vrhunske izrade, kako bi bili nosivi i za par godina. Ne voli trendovsku odjeću.

7. Millina styling filozofija: raskošnija garderoba traži minimalno nakita i ostalih mod. dodataka, ponekad ništa a uz jednostavnije modele odjeće kombinira maštovit, krupniji nakit.

8. Kad ide na sastanak, Milla obično nosi blazer i jeans ili blazer i hlače ravnih nogavica u kombinaciji s jednostavnom bluzom. Dakle, jednostavno, sofisticirano ali ne sexy.

9. Po Milli, svaka bi žena trebala u svom ormaru imati: malu crnu haljinu, crne cipele, odlično  krojen mantil.

10. Summer must have za Millu su kratke hlačice i charity bag Tommy Hilfigera!

Posted by on May 27 . Filed under Fashion report, Stil. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA